Flytende fjerning fnatic for å sikre kvartfinaleopptreden i Malta PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Flytende fjerning fnatic for å sikre kvartfinaleopptreden på Malta

Flytende fikk plass i kvartfinalen i ESL Pro League sesong 16 etter 2-1 seier over fnatic i første runde av sluttspillet. Jonathan “LiEliGE⁠” Jablonowski drev nordamerikanerne til seier på Inferno (16-13) mens Mareks «YEKINDAR» Gaļinskis tok over serveren på Ancient (16-10)

I mellomtiden, fnatic forlate EPL på 9-12. plass for den tredje utgaven på rad av turneringen, etter å ikke ha nådd en topp-åtte-plassering siden mars 2020 da de vant EPL sesong 10 Europe online.

YEKINDAR var stjernen i showet på Ancient med en vurdering på 1.59

Handlingen mellom fnatic og Flytende startet på nordamerikanernes valg av Inferno. Den europeiske blandingen startet på CT-siden med en vellykket pistolrunde, men rekken varte ikke lenge. Det angripende laget utnyttet et ustabilt defensivt oppsett på A-området for å sikre en 7-3 ledelse, takket være YEKINDAR og Nick “⁠Nitr0⁠” Kanel vinne flere åpningsdueller. Freddy «KRIMZ⁠» Johansson var sublim for fnatic, og prestasjonen hans var avgjørende i oppdraget for å redde en 7-8 omgang.

meziimennene var mer komfortable etter å ha byttet side til angrepet, og det var da Frederick “⁠RoeJ⁠” Jørgensen ble levende. fnatic hevdet en 13-12 ledelse før et fullstendig sammenbrudd i kommunikasjonen på 26. runde tillot elige å ta ned fire T-er med MP9, snu utviklingen til fordel for Flytende. Den nordamerikanske troppen kantet kartet 16-13 etter en rekke på fire runder.

fnatic kom til deres valg Overpass ute etter å bli i serien, og en 1v3 clutch fra KRIMZ i andre runde gjorde det mulig for europeerne å ta den tidlige ledelsen. YEKINDAR var igjen fantastisk, med 22-åringen som registrerte en sidevurdering på 1.35 CT å beholde Flytende i kampen. To seire med tvangskjøp ga den nordamerikanske troppen sjansen til å sikre en 7-8-resultat inn i andre omgang.

Flytende nok en gang klarte ikke å bygge videre på pistolrundeseieren, og fnatic kastet ikke bort muligheten deres. Den europeiske miksen falt bare én runde før serien ble avsluttet med en 16-9 seier på Overpass. Nico “⁠Nicoodoz⁠” Tamjidisitt 3k hold på B-siden var høydepunktet på kartet og spillet som brakte farten tilbake til fordel for fnatic.

Serien ble bestemt på Ancient, og det ble det fnatic å slå først på CT-siden etter å ha tatt åpningspistolrunden. roeJ var solid gjennom omgangen da han akkumulerte en 1.48-vurdering for å gi laget sitt tidlig 6-3 ledelse. EN YEKINDAR 1v2 clutch på B-siden satte en stopper for europeernes rekke og fikk Flytende tilbake i kampen, noe som førte til en ny 8-7-omgang til fordel for forsvaret.

Den nordamerikanske troppen senket ikke tempoet etter å ha byttet side og falt bare to runder i en dominerende defensiv visning som avsluttet kampen med en 16-9 resultatlinje.

Seieren betyr det Flytende vil møte MOUZ på torsdag kl 15:30 å kjempe om en plass i semifinalen i det maltesiske LAN.