Utenforstående fullfører omvendt sveip over FURIA, går videre til EPL kvartfinale PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Utenforstående fullfører omvendt-sweep over FURIA, går videre til EPL-kvartfinale

Outsiders er videre til kvartfinalen i ESL Pro League sesong 16 etter å ha vunnet 2-1 over FURIA. Russerne droppet kartvalget sitt av Ancient 11-16, hoppet tilbake på Vertigo 16-10 og dominerte på Inferno, 16-6. Evgenii «FL1T» Lebedev skinte på de to siste kartene i serien da han endte med 1.43 og 1.72 rangeringer på henholdsvis Vertigo og Inferno.

FURIA gå ut av konkurransen på 9-12. plass, langt unna deres EPL sesong 15-kampanje der de nådde semifinalene og plasserte 3-4 sammenlagt. Outsiders, på den annen side, har sikret seg en av sine høyeste Big Event-plasseringer for året uavhengig av hvordan resten av deres EPL-løp utspiller seg.

FL1T var medvirkende til Outsiders suksess

Outsiders trakk første blod på Ancient og fikk en 6-2 ledelse tidlig som Dzhami “⁠Jame⁠” Ali endret hele tiden angrepet ved enten å spille spredt utover kartet eller fokusert på et enkelt bombested. FURIA snudde ting i siste del av omgangen og vant fem av de siste syv rundene, og reduserte til slutt underskuddet til bare én ved pause. Yuri “⁠Yuurih⁠” Santos økte lagets gjenoppblomstring og avsluttet første omgang på toppen av resultattavlen med 12 drap, hvorav ti kom i de siste syv rundene.

Andrew “⁠ArT⁠” Piovezan's side startet den andre perioden på dominerende måte, med fem strake runder som Outsiders gjorde knapt nok motstand i forsvaret. CIS-troppen brøt motstandernes rekke i det 21. og viste litt kamp i de døende stadiene av spillet, men klarte til slutt ikke å finne et svar for FURIAsin aggresjon og overlegne karttilstedeværelse. Brasilianerne tok med seg 16-11-seieren på Ancient og 1-0-serieledelsen ved å gå inn på kartvalget Vertigo.

Vertigo begynte akkurat som Ancient gjorde med Outsiders solid i ledelsen på 6-2. Jame og selskapet ville ikke la fordelene deres glippe denne gangen da russerne gikk inn i byttet opp 11-4 takket være fast kontroll på stedet og FURIAsine økonomiske kamper. Kunst var den eneste stjernen på brasilianernes side med 1.56 i første omgang og et ess i den 21. runden da resten av laget hans slet med å få noen innvirkning.

FURIA scoret de tre første rundene som kom ut av pause for å redusere avstanden til fire, men Outsiders slo raskt tilbake og nådde kartpunktet på 15-8. Brasilianerne ville ikke gå ned uten kamp og tok imidlertid rygg-mot-rygg-runder Outsiders' ledelsen var bare for mye å overvinne da russerne tok Vertigo 16-10 og sendte serien til en avgjørelse på Inferno.

Brasilianerne slo først og tok åpningspistolen, men fra da av var det alt Outsiders som holdt en svimlende 11-4 ledelse ved pause. FURIA så helt tapt ut selv etter sidebytte som ga Jame's menn åpningen for å kreve kart og serie peker på 15-4. FURIA hadde et siste gisp for å prøve å bringe seg tilbake i kampen, men resultatet var til slutt for langt utenfor rekkevidde som FL1T ga det siste slaget for å avslutte kartet 16-6.

OutsidersNeste kamp vil være mot gruppe A-vinnere Vitalitet på fredag ​​kl 15:30 for en semifinaleplass i ESL Pro League.