Vitalitet topp EPL gruppe A med seier over NAVI; lås i sluttspill PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Vitalitet topp EPL gruppe A med seier over NAVI; låse i sluttspillet

Vitalitet har bestilt en plass i sluttspillet til ESL Pro League sesong 16 etter å ha toppet gruppe A med seier over NAVI, første gang Dan “⁠ApEX⁠” Madesclaire's tropper har sikret seg en seier over den ukrainsk-russiske siden siden de ble omgjort til en internasjonal vaktliste i begynnelsen av året. Det tok alle tre kartene før serien ble løst, med en Inferno-seier fra Natus Vincere viker for en revers-sveip fra Vitalitet på Mirage og Overpass.

Seieren betyr det Vitalitet starter sluttspillet sitt i kvartfinalen siden de nå er sikret en førsteplass i sin gruppe, og sparer også Ninjas i pyjamas fra eliminering, noe som ville vært en realitet hvis Oleksandr “⁠S1mple⁠” Kostylievsin side har sikret seier. Kappløpet om de to siste plassene i gruppe A er også åpent på vei inn i den siste spilledagen, og det er til og med en sjanse for at Natus Vincere ikke kom gjennom hvis resultatene ikke går deres vei.

ZywOo hadde en suveren ytelse i serien, og endte med en vurdering på 1.36

Viktor “⁠Sdy⁠” Orudzhev var forskjellsskaperen for NAVI tidlig i serien, riving Vitalitetsine forsøk på å komme inn på A-bombestedet på Inferno runde etter runde ved siden av s1mple da laget klatret til en betydelig 11-4 ledelse til pause. Den ekstra bufferen med runder viste seg å være nøkkelen Vitalitet sparket i gang en comeback-innsats i andre omgang med Mathieu "ZywOo" Herbaut og Lotan “PSpinx⁠” Giladi kombinere for å hjelpe laget deres med å klatre til ti runder, men tre multi-kill-runder fra s1mple hjalp NAVI med å forsegle avtalen og ta kartet over streken, 16-10.

Mirage førte til en endring av tidevann som Vitalitet slo tilbake, selv om resultatlinjen var mye strammere da lagene var låst i en kamp om ledelsen store deler av første omgang. Natus Vincere konvertert en håndfull T side fordeler av baksiden av fragging fra s1mple og Valeriy “⁠b1t⁠” Vakhovskiy å låse inn en 8-7 ledelse til pause, men Vitalitet svarte in natura da de var på angrep, en strålende forestilling fra Peter “⁠Dupreeh⁠” Rasmussen hjelper til med å score seire i en håndfull pivotale runder som Vitalitet nådde matchpunktet først. Det virket som om Natus Vincere kunne tvinge frem overtid, to lock-out-runder som førte til en 15-14 resultatlinje, men doble drap fra Emil “AgMagisk⁠” Moden og Spinx satte en stopper for det håpet og flyttet serien til en Overpass-avgjørelse.

Overgangssag Natus Vincere ta en tidlig ledelse igjen, og konvertere en pistolseier til en 4-0 ledelse. Det tok et ess fra toppunkt å få Vitalitet på brettet, men derfra begynte de å bygge momentum, og jobbet seg opp til å score seks runder til pause. En gang på forsvaret tok den internasjonale troppen full kontroll, ZywOo med hovedrollen i en sammenhengende defensiv innsats fra deres side som fikk NAVI til å se dum ut. Sdysine forsøk på å angripe gjennom monster og b1t's A lurer viste seg å være ineffektive i de fleste rundene, og s1mple's heroikk var ikke nok til å snu utviklingen, Natus Vincere har bare lagt til tre runder til tallet før Vitalitet stengte ting 16-12.