woxic stjerner mens Eternal Fire beseirer Liquid PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

woxic stjerner som Eternal Fire beseire Liquid

Evig brann har beseiret Flytende i en serie med to kart, og vant Vertigo (16-13) og Inferno (16-11). gratis “⁠Woxic⁠” eker var dominerende i kampen, og samlet 34 drap på Vertigo og 31 på Inferno, med en gjennomsnittlig vurdering på 1.78.

Evig brann holde ESL Pro League-sluttspilldrømmen i live ved å vinne 2-0, med en kamp mot Movistar Riders venter på dem på den siste spilledagen.

På den andre enden, Flytende har sløst bort en tidlig sjanse til å garantere en plass blant de tre beste, men er fortsatt med i kampen om å kvalifisere seg til sluttspillet. Nordamerikanerne tar neste kamp Cloud9 på søndag i håp om å ta en tredje seier for å holde seg i sluttspillet.

woxic viste dominerende form i serien

Etter gårsdagens kamper på kartet, Flytende nysgjerrig bestemte seg for å begynne på Terrorist-siden av Evig brannsitt Vertigo-valg. Jonathan “LiEliGE⁠” Jablonowski levert Flytende pistolrunden med en quad-kill, men Evig brann svarte umiddelbart med en egen runde. Den tyrkiske troppen tok en 5-2 ledelse, med woxic hadde en flott start på spillet med flere multi-drap, men ledelsen varte ikke lenge. Flytende utlignet snart og så ut som de var i ferd med å vinne omgangen, men Evig brann svarte med en avgjørende runde der de var bevæpnet med bare pistoler for å kante ut omgangen 8-7.

Andre omgang ble en stadig mer skrappe affære med begge lag som slet med å ta kampen i sine hender, tap mot pistoler og individuelle miss-play historien om omgangen. Lagene byttet runder i de første få, før Josh “⁠OSee⁠” ohm's tapte skudd til 10-10 pris Flytende. Økonomien deres var ødelagt og de gikk under 10-13, og lagene byttet runder etter det. woxic og Ismailcan “ANTXANTARES⁠” Dörtkardeş ga det avgjørende øyeblikket på kartet, da deres to helter AK-47 ga to entry-drap for å sette den tyrkiske siden opp til kartpeker og lamme Flytendesin økonomi, og til slutt stenger kartet 16.-13.

Flytende fikk en varm start på Inferno, og negerte Evig brannsin pistolrunde-seier med en rekke på syv runder. Med resultatlinjen ser mørk ut for tyrkerne, XANTARES leverte en trippel-kill som snudde spillets momentum fullstendig. Evig brann kom tilbake for å vinne omgangen 8-7, med woxic sette opp 21 drap ved pause, inkludert en fantastisk 1vs2 clutch.

Andre omgang begynte med Evig brann kom ut på toppen av tvangskjøp-krigene da de raste til en ledelse på 13-9 på kort tid. Et pistolrush på A-stedet brøt Flytende økonomi, noe som førte til at de bare fikk to runder på CT-siden, og derfra nok en utrolig prestasjon av woxic viste seg for mye å håndtere Flytende da de tapte kartet 11-16.