Vitality top EPL Group A med sejr over NAVI; lås i slutspillet PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Vitality top EPL Group A med sejr over NAVI; fastlås i slutspillet

Vitality har reserveret en plads i slutspillet i ESL Pro League sæson 16 efter at have toppet gruppe A med en sejr over NAVI, første gang Dan "apEX" Madesclaires tropper har sikret sig en sejr over den ukrainsk-russiske side, siden de skiftede til en international liste i starten af ​​året. Det tog alle tre maps for serien at løse, med en Inferno-sejr fra Natus Vincere vigede for et omvendt-sweep fra Vitality på Mirage og Overpass.

Det betyder sejren Vitality starter deres playoff-løb i kvartfinalerne, da de nu er sikret en førsteplads i deres gruppe, og sparer også Ninjas i pyjamas fra eliminering, noget der ville have været en realitet hvis Oleksandr “⁠s1mple⁠” Kostylievs side har sikret sig sejren. Kapløbet om de sidste to pladser ud af gruppe A er også åbent på vej ind i den sidste spilledag, og der er endda en chance for, at Natus Vincere ikke klare det, hvis resultaterne ikke går deres vej.

ZywOo havde en fremragende præstation i serien, der endte med en rating på 1.36

Viktor “sdy” Orudzhev var forskellen for NAVI tidligt i serien, nedrivning Vitality's forsøg på at komme ind på A-bombestedet på Inferno runde efter runde ved siden af s1mple da holdet steg til en væsentlig 11-4-føring ved pausen. Den ekstra buffer af runder viste sig at være nøglen som Vitality satte gang i en comeback-indsats i anden halvleg med Mathieu "ZywOo" Herbaut , Lotan "Spinx" Giladi kombineres for at hjælpe deres hold med at klatre til ti runder, men tre multi-kill-runder fra s1mple hjalp NAVI med at forsegle aftalen og tage kortet over stregen, 16.-10.

Mirage medførte en ændring af tidevandet som Vitality vendte tilbage, selvom stillingen var meget strammere, da holdene var låst i en kamp om føringen i store dele af første halvleg. Natus Vincere konverteret en håndfuld T side fordele fra bagsiden af ​​fragging fra s1mple , Valeriy "b1t" Vakhovskiy at låse en 8-7 føring i pausen, men Vitality svarede i naturalier, da de var på angreb, en strålende præstation fra Peter "dupreeh" Rasmussen hjælpe med at score sejre i en håndfuld pivotale runder som Vitality nåede matchpoint først. Det virkede som om Natus Vincere kunne fremtvinge overtid, to lock-out-runder, der førte til en 15-14 resultatlinje, men double kills fra Emil “Magisk” Moden , Spinx satte en stopper for det håb og flyttede serien til en Overpass-afgørelse.

Overgangssav Natus Vincere tage en tidlig føring igen og konvertere en pistolsejr til en 4-0 føring. Det tog et es fra spids at få Vitality på brættet, men derfra begyndte de at bygge momentum og arbejdede sig op for at score seks runder ved pausen. Da det var forsvaret, overtog den internationale trup fuldstændig kontrol, ZywOo medvirkende i en sammenhængende defensiv indsats fra deres side, der fik NAVI til at se fjollet ud. sdy's forsøg på at angribe gennem monster og B1t's A lurer viste sig at være ineffektive i de fleste runder, og s1mple's heltemod var ikke nok til at vende udviklingen, Natus Vincere tilføjede kun tre runder til deres tal før Vitality lukkede tingene ud 16-12.