BNE, Spirit og B8 til 2-1 pulje efter tredje rundes sejre i Malta PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

BNE, Spirit og B8 til 2-1 pulje efter tredje rundes sejre på Malta

Dårlige nyheder Eagles, Spiritog B8 alle hævdede deres anden sejre ved European Regional Major Ranking-turneringen for at starte tredje runde af kampe. Kosovo-truppen leverede en næsten fejlfri præstation og sved næsten ikke i deres 16-3-tæsk. Astralis, B8 var i førersædet hele deres kamp mod fnatic og hjemtog 16-9 sejren, mens Spirit kantet ud GamerLegion 22-20 i en dobbelt-OT-thriller.

Astralis, GamerLegionog fnatic er nu i 1-2-puljen og vil kæmpe for deres RMR-liv. Selvom indsatsen kan være høj for alle tre hold, Lukas “⁠gla1ve⁠” Rossander's side er nu under trussel om at gå glip af top-24-etapen af ​​en major for første gang i organisationens historie.

If Astralis undlader at nå IEM Rio, Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højsleth vil også miste sin rekord med at placere sig i top-24-stadiet af en CS:GO Major for første gang siden spillets udgivelse.

s1rens 40-bombe drev Spirit til en comeback-sejr

Dårlige nyheder Eagles dominerede deres kamp i tredje runde, da Kosovo-truppen tog en 16-3-sejr hjem Astralis. gla1ve's side blev slået ved hvert hjørne som angriberne og tabte 11 på hinanden følgende runder, før de endelig scorede deres første i den 12.

Danskerne gik ind i pausen med 2-13 og tog den anden pistol, men deres indsats forsinkede bare det uundgåelige, da Dårlige nyheder Eagles lægge spillet i seng i de næste tre runder. Dionis "sinnopsyy" Budeci sluttede med en 28-7 KD og 2.36 rating, hvor 26 af hans drab kom i første halvdel af spillet. Asger “Farlig” Jensen, i mellemtiden, havde en elendig tid på serveren og endte med fire kills og en trist 0.16 rating.

Kosovo

Danmark

De første par runder af spillet gik frem og tilbage mellem begge sider som Spirit havde en snæver 4-2 fordel efter seks. Fra da af, GamerLegion hævdede deres dominans på T-siden, da de vandt ni ubesvarede runder på vej til en 11-4-føring ved pausen.

Bordene vendte helt efter sidebytte, denne gang var det Spirit der så ustoppelige ud som angriberne. Russerne vandt syv af de første ni runder af halvlegen før GamerLegion scorede ryg mod ryg for at få et kortpunkt. Kamil “siuhy” Szkaradeks hold havde flere chancer for at lukke kortet, mest bemærkelsesværdigt i runde 30 med en fordelagtig 3vs1 genindtagelse, men Spirit stod deres stand og vandt de sidste fire for at tvinge til forlængelse.

Spirit endelig beseglede comeback-sejren 22-20 efter to hårdt omstridte sæt overtid. Frederik “⁠acoR” Gyldstrand , Pavel "s1ren" Ogloblin var unægtelig deres holds bedste fraggere gennem hele spillet, da parret tabte henholdsvis 44 og 40 drab.

Rusland

Europa

B8 kom ud af portene svingende og strøg til en 8-2 føring over fnatic på Ancient. Den europæiske blanding kæmpede for at forsvare bombepladsen hele halvdelen, men tog til sidst tempoet op og hævdede fire af de sidste fem runder før skiftet.

Det ukrainske mandskab fortsatte deres fremragende form og vandt fem lige efter pausen. William “⁠mezii” merriman's mænd kæmpede tilbage og scorede de næste tre for at øge deres tal til ni, men B8s føring var for meget at overvinde til sidst. Nikita “⁠Hkta⁠” Reva's mandskab lukkede Ancient 16-9 og er nu en sejr væk fra at kvalificere sig til IEM Rio.