Cloud9 lopettaa FaZen Grand Slam -toiveet EPL PlatoBlockchain Data Intelligencessä. Pystysuuntainen haku. Ai.

Cloud9 päättää FaZen Grand Slam -toivot EPL:ssä

Cloud9 tuli toinen joukkue, joka varmisti paikan ESL Pro Leaguen kauden 16 välierissä voitettuaan häiritä 2-1. Vladislav "⁠Nafany⁠" GorshkovMiehet tuskin luovuttivat Infernon (13-16) ennen kuin palasivat Ancientille (16-9) ja Miragelle (16-11) toistaakseen voittonsa eurooppalaisista IEM Dallasissa.

Tappio tarkoittaa häiritäIntel Grand Slam -maksu Maltalla on päättynyt. Euroopan joukkue eteni B-lohkosta 4-1-ennätyksellä ja eteni puolivälieriin voitettuaan epäuskottavan voiton. Monimutkaisuus ennen kuin joutui venäläisille.

Ax1Le oli ohjelman tähti koko sarjassa arvosanalla 1.54

Cloud9 avasi sarjan ottamalla Infernon avauspistoolikierroksen ohi häiritä 4-0-johtoon. Venäläisten etu heikkeni hitaasti A-pommipaikan kolmen onnistuneen ottamisen jälkeen, mikä sai myös CT-talouden kuntoon loppupuoliskon ajaksi. Helvijs ”⁠Broky⁠” Saukants oli hyvä esiintyjä puolustajille arvosanalla 1.59 ja 100 % KAST:lla ja auttoi eurooppalaisia ​​johtamaan puoliaikaa 8-7.

Ottelu pysyi yhtä tasaisena puolenvaihdon jälkeen, koska kumpikaan osapuoli ei säilyttänyt johtoaan pitkiin aikoihin. Dmitry "⁠Sh1ro⁠" Sokolov heräsi eloon CT-puolella samalla sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov suoritti vankan esityksensä ensimmäiseltä puoliajalta, kun kaksikko vauhditti Cloud9 13-12 etuun. häiritä vastasi neljällä peräkkäisellä osumalla B-sivustolla, mikä mahdollisti heidän varastamaan johdon ja sulkemaan kartan 16-13-pisteillä.

Cloud9 olivat fantastisia heidän valinnassaan Ancient. Huolimatta siitä, että he eivät pystyneet rakentamaan pistoolikierroksen voittoaan, venäläinen joukkue käytti hyväkseen häiritäB-sivuston puolustus voittaa kahdeksan kierroksen voittoputken. broky kamppaili ensimmäisen puoliajan aikana, rekisteröidessään vain yhden fragin ja 0.46 CT-luokituksen, kun eurooppalaiset pelastivat 6-9-lukeman puoliajalla.

häiritä eivät pystyneet pääsemään takaisin peliin huolimatta toisesta pistoolikierroksesta. Cloud9's force buy seitsemännellätoista kierroksella sulki Euroopan hyökkäyksen B-sivustolla, varastamalla vauhtia pois Ts:stä. Venäläinen joukkue putosi vielä yhden kierroksen ennen sarjan loppua 16-9 voitolla ja otti seitsemännen peräkkäisen LAN-voittonsa Ancientilla.

Cloud9 yllätti edelleen häiritä muutamalla aggressiivisella kierroksella Miragen T-puolella. Useat osumat Venäjän hyökkäyksestä A-pommipaikalla laittoivat karriganjoukkueen 4-9 epäedullisessa tilanteessa, mutta lyhyt toipuminen puoliajan lopussa mahdollisti heidän siirtyä toiselle puoliajalle vain 6-9 jäljessä.

sh1ro heräsi henkiin TT-puolelle siirtymisen jälkeen, mutta se oli Ax1Le loistaa kirkkaimmin jälleen kerran. 20-vuotias kivääri sai CT-puolella valtaan arvosanan 1.99 Cloud9 16-11 voittoon, eliminoimalla häiritä tapahtumasta.

Cloud9 varmisti paikkansa välierissä, jossa he pyrkivät kostamaan Neste lauantaina klo 14:30 . Pohjois-Amerikan joukkue eteni D-ryhmästä kolmannelle sijalle ennen putoamista Fnatic ja MOUZ pudotuspeleissä.