Cloud9 voitti ESL Pro Leaguen avausvoiton Evil Geniuses PlatoBlockchain Data Intelligencestä. Pystysuuntainen haku. Ai.

Cloud9 voitti ESL Pro Leaguen avausvoiton Evil Geniusista

Cloud9 saavutti ESL Pro Leaguen avausvoittonsa Paha nerot. He tekivät sen kahdessa suorassa kartassa ja ottivat kotiin tiukan taistelun Infernolla 16-12 ennen kuin tuhosivat Pohjois-Amerikan vastustajansa Dust2:lla 16-5. Lahti "HObitti" Khasenov ja sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov olivat Cloud9Infernon ja Dust2:n raskaimmat lyöjät, sillä pari nousi tulostaulukoiden kärkeen arvosanalla 1.62 ja 1.77.

Yhteistyöjärjestönä Paha nerot ovat nyt hävinneet viimeiset 15 peräkkäistä otteluaan ESL Pro Leaguessa, sarja, joka juontaa juurensa maaliskuuhun 2021. Heidän viimeinen voittonsa tuli tapahtuman 13. kaudella, jossa he voittivat Astralis 2-1 kanssa Tarik "⁠Tarik⁠" Celik, Owen "⁠OBo⁠" Schlatterja Pietari ”⁠Stanislaw⁠” Jarguz edelleen osa kokoonpanoa.

Cloud9 päätti sarjan vakuuttavaan näyttöön Dust2:ssa

Cloud9 valitsivat tavanomaista CT-puolen valintaa vastaan ​​ja aloittivat hyökkääjinä vastustajiensa karttavalinnassa, Infernossa. nafanyJoukkue avasi sarjan vakuuttavalla 7-1-johdolla ja putosi vasta toisella kierroksella Vincent ”⁠Brehze⁠” Cayonte kolmoistappo.

Paha nerot muutti semi-eco yhdeksännessä murtaakseen vastustajiensa vauhdin, ja lopulta pienensi alijäämänsä vain kahteen jäljessä Brehze ja Sanzhar “⁠NeaLaN⁠” Ishakovn vaikutusta A- ja B-alueisiin, vastaavasti. nafany teki triple-tapin 15. kierroksella varmistaakseen joukkueensa 9-6-johdon puoliajalla.

Useita tappokierroksia alkaen Huono "HexT" Postma ja Brehze antoi Paha nerot ratkaiseva lisäys toisen puoliajan alussa, kun pohjoisamerikkalaiset tekivät ensimmäisen johtonsa 12-11. Lopussa, Cloud9 kääritty Inferno 16-12 kanssa nafany's 1vs2 clutch 24. ja triple-kill seuraavalla kierroksella osoittautui kartan käännepisteeksi.

Cloud9 aloitti Dust2:n hallitsevalla tavalla ja piti tauolla huikeaa 13-2-johtoa Ax1Le's 18 tappoa ja 102.7 ADR, johtavat murtumiseen. Paha nerot teki maalin toisen puoliajan ensimmäiset kolme kierrosta, mutta lopulta vain viivästytti väistämätöntä, kun venäläiset päättivät kartan 16-5 ja sarjan 2-0.

Cloud9Seuraava ottelu on Turkin superjoukkuetta vastaan Ikuinen tuli johdolla laaja "⁠MAJ3R⁠" korvarengas, Kun taas Paha nerot joutuvat Pohjois-Amerikan derbyyn Neste ampumaan ensimmäistä EPL-voittoaan.