FaZe Intel Grand Slamin ulottuvilla lupaavan PlatoBlockchain Data Intelligencen arvonnan jälkeen. Pystysuuntainen haku. Ai.

FaZe Intel Grand Slamin ulottuvilla lupaavan haarukkasarjan jälkeen

häiritä ovat käden ulottuvilla lisätäkseen vielä yhden historiallisen saavutuksensa tänä vuonna. Voittettuaan PGL Antwerp Majorin sekä IEM Katowicen ja IEM Kölnin he ovat kiinnittäneet katseensa Intel Grand Slam -turnaukseen.

Kansainvälinen joukkue voi saada 1,000,000 16 XNUMX dollarin palkintorahaa, jos se voittaisi seuraavat neljä otteluaan ja saavuttaa ESL Pro League Season XNUMX -tittelin, mikä tekisi siitä neljännen joukkueen, joka on voittanut IGS:n rinnalla. Astralis, Nesteja Natus Vincere.

FaZe voi turvata Intel Grand Slam -turnauksen Maltalla

Suomalainen ”⁠Karrigan⁠” andersenjoukkueen joukkue on voittanut kolme neljästä viimeisestä pidetystä IGS-tapahtumasta, ja heidän kaksi ensimmäistä pokaalinsa ovat peräkkäin IEM Katowicessa ja ESL Pro Leaguen kaudella 15. He ansaitsivat kolmannen arvonsa Grand Slam -turnauksessa IEM Kölnissä, missä he voitti kilpailijat Natus Vincere viiden kartan trillerissä ennen kesätaukoa.

If häiritä voittaa Intel Grand Slam, Russel ”⁠Twistzz⁠” Van Dulken Hänestä tulee ensimmäinen pelaaja, joka on koskaan saavuttanut saavutuksen kahdesti urallaan voitettuaan toisen kauden Neste vuonna 2019.

häiritä voi suorittaa saavutuksensa toiseksi lyhimmässä mahdollisessa ajassa, jos he menestyvät EPL:ssä, vain vuoden 2019 jälkeen Neste lista, joka voitti neljässä peräkkäisessä Intel Grand Slam -tapahtumassa toisen kauden voittamiseen.

Vertailun vuoksi, Astralis voitti neljä yhdeksästä turnauksesta saadakseen ensimmäisen kauden tittelin, ja voitti ESL Pro Leaguen kauden 8 finaalissa vuonna 2018. Natus Vincere päättyi 2021 korkealla ja voitti kolme tapahtumaa vuoden jälkipuoliskolla IEM Katowice 2020 -voittonsa lisäksi voittaakseen kolmannen kauden.

Uuden kauden alkaessa, häiritä sijoittui 4-6 sijalle ensimmäisessä tapahtumassaan, BLAST Fall Groupsissa, ja viimeksi sijoittui ESL Pro Leaguen A-ryhmän toiseksi 4-1-ennätyksellä, mikä ei vielä näytä huippusuoritustaan. Heidän pudotuspelinsä EPL:ssä alkaa kuitenkin suotuisalla ensimmäisen kierroksen ottelulla Monimutkaisuus, jotka ovat suurelta osin taistelleet kansainvälisellä näyttämöllä vuonna 2022. Odotetaan ensimmäisen ottelun voittajaa Cloud9, ainoa joukkue, joka on voittanut häiritä Intel Grand Slam -tapahtumassa tänä vuonna, jonka he tekivät IEM Dallasin puolivälierissä Fnatic, MOUZja Neste myös päällä häiritätelineen puolella.

Natus Vincere, jotka ovat jatkuvasti haastaneet häiritä ympäri vuoden sijaitsevat kannattimen vastakkaisella puolella yhdessä muiden Big Event -kanavien, kuten G2, Sankarillinen, Elinvoimaisuusja FURIA. Pudotuspelien muoto huomioon ottaen, karrigann miehistö voi tavata vain yhden näistä joukkueista, ja se on turnauksen BO5-finaalissa, jossa kansainvälisen joukkueen kokemus tästä 5-miehen kokoonpanosta antaa heille etulyöntiaseman keneen tahansa muuhun kentällä. Jos häiritä hävisi finaalissa, mutta vastustaja ansaitsee ylimääräisen 100,000 XNUMX dollarin "jättiläisen tappajabonuksen".

Kun tarkastellaan IGS-kilpailun tilaa, Vladislav "⁠Nafany⁠" Gorshkov ja yritys on tällä hetkellä yhdellä voitolla, joka tuli IEM Dallas 2022:sta. Elinvoimaisuus heillä on myös lovi IGS:ssä heidän IEM Winter 2021 -voitostaan, kun he olivat täysin ranskalaisia, mutta sitä ei oteta huomioon heidän nykyisessä kokoonpanossaan, sillä he tekivät kolme pelaajavaihtoa menettäen ytimensä Lotan "⁠Spinx⁠" Giladi.