NAVI voitti Heroicin perustaakseen G2-vastaavuuden PlatoBlockchain Data Intelligencen. Pystysuuntainen haku. Ai.

NAVI voitti Heroicin perustaakseen G2-ottelun

Natus Vincere Voitti Sankarillinen kolmen kartan sarjassa, jossa joukkueet vaihtoivat kaksi tiukkaa karttaa Miragessa (16-14) ja Infernossa (14-16) ennen Natus Vincere sulki pelin Overpassilla (16-7) useiden teknisten ongelmien ja pitkien viiveiden jälkeen. Oleksandr "⁠S1mple⁠" Kostyljev oli kuitenkin yllättäen sarjan parhaiten arvostettu pelaaja Casper ”⁠CadiaN⁠” Moller antoi hänelle paeta rahojaan Miragesta.

Lue lisää

Tekniset ongelmat aiheuttavat kahden tunnin viiveen EPL:ssä, turhautumista

Voitto asettaa Natus Vincere otteluun uutta ilmettä vastaan G2 puolivälierissä perjantaina klo 19:00 . SankarillinenPainopiste siirtyy nyt RMR:ään, jota vastaan ​​he aloittavat kampanjansa NÄIN lokakuussa 4th.

s1mple oli hyvällä tuulella jatkuvista teknisistä ongelmista huolimatta

Sankarillinen aloitti Miragen kuin tulessa oleva joukkue, kun he voittivat pistoolikierroksen ja hyppäsivät 9-1-johtoon. cadiaN toistuvasti saanut paremman s1mple useissa AWP-kaksintaisteluissa, koska IVY-joukkue näytti masentuneelta puoliajan alussa. Denis "elektroniikka" Sharipov nousi kun Natus Vincere tarvitsi häntä eniten, voitti 1vs2-kytkimen kääntääkseen pelin suunnan täysin. Kierroksen myötä hän särki Sankarillinen talous, joka ei toipunut täysin missään vaiheessa puoliväliä. Asiat menivät vähän vaarallisiksi Natus Vincere, kuten he tarvitsivat Ilya ”⁠Perfecto⁠” Zalutski's kytkin pelastaa heidät tappiolta täyttä ekoa vastaan, mutta tulos päättyi silti lukemiin 9-6 heidän viiden kierroksen sarjan jälkeen.

Natus Vincere eivät pystyneet saamaan kuumaa alkua toiselle puoliajalle, jota he halusivat, kuten Sankarillinen voitti ensimmäisen asekierroksen ja onnistui voittamaan voimanostosodat. Tämä sai heidät nousemaan aiemmin 13-9 johtoon täydellinenHänen sankarillinen B-puolustus tarkoitti, että pisteet tasoittuivat pian 14-14. Natus Vincere varmisti viisi kierrosta peräkkäin sulkeakseen kartan 16-14, ylittäen huonon alun ja siirtäen sarjan Infernoon.

Natus Vincere onnistuivat paljon paremmin sulkemisessa Sankarillinenaggressio ensimmäisen puoliajan alussa, mikä mitätöi heidän pistoolikierroksensa voittonsa omalla viiden erän sarjalla, joka alkoi muutamalla vaikuttavalla partiolaukauksella s1mple. Natus Vincere piti johdon puoliväliin asti, katsoen mukavalta tappiolta 3vs5 tilanteessa Sankarillinenostaa pistoolin.

Natus Vincere tarttui peliin niskasta voitettuaan pistoolin päästäkseen viiden erän johtoon. cadiaN oli joukkueensa ainoa jäsen, joka osti seuraavalla kierroksella, ja hänen kiväärinsä antoi kolme tappoa ja vaihtoi pelin vauhtia. Natus VincereJohto pieneni joka hetki, kun molemmat joukkueet voittivat kierroksia joistakin epäsuotuisista tilanteista. Jaakob "⁠Jabbi⁠" Nygaard tehostivat saadakseen Bananan kolminkertaisen tappamisen aloittaakseen neljän kierroksen sarjan, jonka ansiosta he päättivät kartan 16-14.

Ensimmäiset Overpass-kierrokset varjostivat teknisiä taukoja, joita oli useita Natus Vincere pelaajat kärsivät vaikeuksista, jotka tekivät heidän pelaamisen mahdottomaksi. Useita kaatumisia tapahtui kierroksen puolivälissä, ja peli jatkui normaalisti 5-3-tilanteessa. s1mple näytti yhtä lämmitetyltä kuin koskaan, ja hän sai neljä tappoa kahdella ensimmäisellä kierroksella, mikä nosti joukkueensa 7-3-voittoon. Sankarillinen näytti kärsineen enemmän kahden tunnin viiveestä, ja lopulta hän hävisi puoliajan 10-5 saatuaan puoliajan kaksi viimeistä kierrosta.

Viktor "⁠Sdy⁠" Orudžev varmisti toisen pistoolikierroksen joukkueelleen kolminkertaisella tapolla, ja Natus Vincere näytti hallitsevana siitä lähtien. He hävisivät vain yhden kierroksen toisella puoliskolla ja päätyivät 16-6 voittajaksi maratonsarjassa, joka kesti melkein kuusi tuntia.