Sankarillinen tappio Liquid turvaa IEM Rio Major -pudotuspelipaikan PlatoBlockchain Data Intelligencen. Pystysuuntainen haku. Ai.

Sankarillinen tappio Liquid varmistaa IEM Rio Major -pudotuspelipaikan

Sankarillinen pääsevät IEM Rio Majorin Mestarien vaiheeseen voittamisen jälkeen Neste 2-1-poolissa varmistaen voiton kolmella kartalla.cadiaN erityisesti tehostettiin sarjan alussa saadakseen varhaisen voiton Vertigosta, mutta koko joukkue loisti ottamaan ylikulkusuunnan päättäjän yli linjan.

Tanskalaiset ovat viides joukkue, joka on turvannut paikkansa pudotuspeleihin, ja he voivat huokaista helpotuksesta välttyessään pelaamasta 2-2-ottelussa Sveitsin vaiheen viimeisenä päivänä. Nestesillä välin potkivat itseään, kun eivät ole saaneet vauhtia pois Miragesta, ja heidän on toiputtava nopeasti, jos he toivovat voittavansa Henki viimeisessä ottelussaan pudotuspelipaikasta.

Heroic on edennyt IEM Rio Majorin pudotuspeleihin

Ilmiömäistä joukkuepeliä Sankarillinen oli tarina suurelle osalle Vertigosta, erinomaisesta vilkkumisesta, kaupankäynnistä ja nopeista kierroksista, mikä osoitti tanskalaisille vakaan johtoaseman vakiinnuttamisen CT-puolella. Neste heillä ei ollut juurikaan tarjottavaa hyökkäyksen tiellä. Alkusarja kolmesta laukauksesta pistoolivoiton takaa oli ainoa hetki, jolloin he todella tunsivat olevansa hallinnassa puoliajalla, jota muuten hallitsi cadiaN, jonka AWP erotettiin Neste's yrittää saada kartan hallintaansa toistuvasti. Se vaati yksilöllisen sankarityön Josh "⁠OSee⁠" Ohmi ja Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis lisätä Nesten tasoittaa ja pienentää alijäämää, mutta he jäivät silti kolmen kierroksen jälkeen tauolla as Sankarillinen aloitti hyökkäyksensä yhdeksän kierroksen aikana.

cadiaNYksilöllinen dominanssi jatkui sivunvaihdon jälkeen ja pariutui sisääntulon kanssa Sankarillinen kiväärit kasvattavat johtoaan edelleen lukemiin 12-6. Neste yritti puolustaa kunniaansa yhdistämällä kaksi yksittäistä kierrosta, mutta marginaalin ja talouden puutteen vuoksi he eivät jättäneet tilaa paluumatkalle. Jaakob "⁠Jabbi⁠" Nygaard sulkemalla asiat kolminkertaisella tappamisella Sankarillinen voitto 16-8.

Sankarillinen näytti olevan paalupaikalla jatkaakseen muotoaan Miragen alkaessa, ja heidän hyödyllisyytensä ja joukkuepelinsä säilyivät vahvana puolensa kolmen kierroksen varhaisessa sarjassa. Heidän tulevaisuudennäkymänsä muuttuivat nopeasti synkäksi kerran Neste olivat kuitenkin kivääreillä, ja yritykset murtautua Pohjois-Amerikan joukkueen pommikohteisiin osoittautuivat turhiksi. YEKINDAR oli piikki heidän kyljessään koko puoliajan, mutta loput Neste olivat yhtä vankkumattomia vahvan puolustuksen ylläpitämisessä ja voittivat aiemmin yksitoista kierrosta peräkkäin Sankarillinen erosi viimeisen erän puoliajan loppua kohti. Neste hukkaan vähän aikaa lopettaakseen paluutoiveet hyökkäykseen siirtymisen jälkeen, sinetöimällä kartan 16-5 ja siirtämällä asiat Overpass-päätökseen.

René ”⁠TeSeS⁠” hullu oli se, joka otti lujasti hallintaansa sarjan viimeisellä kartalla, lisäten murtuvaa tulostaan ​​CT-puolella ja pysyi kuolemattomana ensimmäiset viisi kierrosta ja lopulta horjui, kun hänen nimensä oli kymmenen tappoa. Sankarillinen johtaa 5-1. Jonathan ”⁠EliGE⁠” Jablonowski otti asiat omiin käsiinsä pitääkseen Neste kilpailukykyinen puoliajalla, löytää neljä frageä yhdellä kierroksella ja pisteytetty tappo kahdella muulla auttaakseen joukkuettaan kaventamaan eroa hieman, mutta SankarillinenEnnakoiva puolustus ja tiedonkeruu mahdollistivat sen, että he pysyivät tiukasti johdossa puoliajalla, 11-4.

Neste voitti sarjan viimeisellä pistoolikierroksella ja alkoi hitaasti tarttua takaisin asioihin, CT-puolen voiman antaessa seitsemän laukauksen, jota auttoi kolminkertainen tappokierros. Elige takalinjoissa.

Juuri kun siltä näytti Neste voisi sulkea kokonaan Sankarillinen tanskalaiset löysivät kuitenkin jalansijansa, loistavat kutsut ja yksilölliset pelit, joiden ansiosta he saivat jalkansa oven väliin ja voittivat viisi kierrosta suoraan kieltääkseen. Neste mahdollisuus viedä voitto pois.