Cloud9 beëindigt FaZe's Grand Slam-hoop op EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Cloud9 beëindigt FaZe's Grand Slam-hoop op EPL

Cloud9 werd het tweede team dat een plek veroverde in de halve finale van ESL Pro League seizoen 16 na het verslaan van faze 2-1. Vladislav "⁠Nafany⁠" Gorsjkov's mannen gaven Inferno (13-16) amper toe voordat ze terugkwamen op Ancient (16-9) en Mirage (16-11) om hun overwinning op de Europeanen in IEM Dallas te herhalen.

Het verlies betekent: faze's Intel Grand Slam-aanklacht in Malta is tot een einde gekomen. De Europese ploeg schoof op vanuit Groep B met een 4-1 'record' en bereikte de kwartfinale na een niet overtuigende overwinning tegen Ingewikkeldheid alvorens te vallen voor de Russen.

Ax1Le was de ster van de show in de hele serie met een beoordeling van 1.54

Cloud9 opende de serie door de openingspistoolronde op Inferno over te nemen faze een vroege 4-0 voorsprong te claimen. Het voordeel van de Russen werd langzaam uitgehold na drie succesvolle grepen van de A-bomsite die ook de CT-economie in vorm brachten voor de rest van de helft. Helvijs "⁠Broky⁠" Saukanten was een solide presteerder voor de verdedigers met een rating van 1.59 en 100% KAST, terwijl hij de Europeanen hielp de helft met 8-7 vooruit te komen.

De wedstrijd bleef even spannend na het wisselen van partij, aangezien geen van beide partijen de leiding lange tijd vasthield. Dmitry "⁠Sh1ro⁠" Sokolov kwam tot leven aan de CT-kant terwijl Sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov droeg zijn solide prestaties vanaf de eerste helft, met het duo voortstuwend Cloud9 tot een 13-12 voordeel. faze reageerde met vier opeenvolgende hits op de B-site, waardoor ze de leiding konden stelen en de kaart konden sluiten met een achterstand van 16-13.

Cloud9 waren fantastisch op hun keuze van Ancient. Ondanks dat ze er niet in slaagden om voort te bouwen op hun overwinning in de pistoolronde, maakte de Russische ploeg misbruik van faze's B-siteverdediging om een ​​winnende reeks van acht ronden te claimen. broky worstelde in de eerste helft en registreerde slechts één fragment en een score van 0.46 CT toen de Europeanen een achterstand van 6-9 redden bij het ingaan van de rust.

faze waren niet in staat om zichzelf terug in het spel te krijgen ondanks het nemen van de tweede pistoolronde. Cloud9's force buy op de zeventiende ronde sloot de Europese aanval op de B-site af en steelde het momentum weg van de Ts. De Russische ploeg verloor nog maar één ronde voordat de serie werd afgesloten met een 16-9 overwinning om hun zevende opeenvolgende LAN-overwinning op Ancient te behalen.

Cloud9 bleef verrassen faze met een paar agressieve rondes aan de T-kant van Mirage. Verschillende treffers van de Russische aanval op de A-bombsite zetten de karrigan's team met een achterstand van 4-9, maar een korte heropleving laat in de helft stelde hen in staat de tweede helft in te gaan met een achterstand van slechts 6-9.

sh1ro kwam tot leven na het overschakelen naar de CT-kant, maar het was Ax1Le om weer het helderst te schijnen. De 20-jarige rifler registreerde een rating van 1.99 aan de CT-kant om aan de macht te komen Cloud9 naar een 16-11 overwinning, het elimineren van faze van het evenement.

Cloud9 hebben hun plek in de halve finale veiliggesteld, waar ze zullen proberen wraak te nemen op Vloeistof op zaterdag om 14:30 . de Noord-Amerikaanse ploeg schoof op vanuit Groep D op de derde plaats voordat ze knock-out gingen fnatic en MOUZ in de play-offs.