Buitenstaanders elimineren fnatic uit IEM Rio Major PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Buitenstaanders elimineren fnatic van IEM Rio Major

De ploeg leidde door Dzjami "⁠Jame⁠" Ali zegevierde fnatic in een indrukwekkende vertoning in de halve finale van de IEM Rio Major, met een overwinning van 16-11 op Inferno en een overwinning van 16-8 op Mirage. Buitenstaanders gemakkelijk werk gemaakt van hun tegenstanders aangedreven door Evgenii "⁠FL1T⁠" Lebedev's server-hoge 1.41 rating.

Nu deze kwartfinale voorbij is, Buitenstaanders wachten nu om de winnaar van te spelen MOUZ tegen Cloud9 in de halve finale. Voor fnatic, die hun eerste Major play-offs-optreden sinds 2018 maakten, was het een kortstondige affaire omdat ze op geen van beide kaarten een sterke T-side-weergave konden laten zien.

Outsiders nemen het op tegen MOUZ of Cloud9 in de halve finale

Buitenstaanders domineerde recht uit de poorten op Inferno en won de pistoolronde met Petr "⁠Fame⁠" Bolysjev het verzamelen van drie moorden. In een kleine tegenslag profiteerden de Russen niet van hun vroege momentum, ze lieten het toe fnatic om in de derde ronde naar B-site te lopen, één kill op te geven voordat ze opslaat, maar hun tegenstanders toe te staan ​​voet aan de grond te krijgen in het spel. EEN William "⁠Mezii⁠" Merriman 1vs2 koppeling bewaard fnatic's droom van een competitieve wedstrijd levend maar roem bleef de redder voor Buitenstaanders, het winnen van een 1vs1 waardoor zijn kant een 5-4 voorsprong kreeg. Ze hielden de voet op het gas en sloten de eerste helft af met 10-5.

In de eerste helft, Buitenstaanders waren helemaal op de hoogte fnatic maar toen de tweede op gang kwam, veranderde het momentum. De Europese kant won zelf een indrukwekkende pistoolronde en bleef de controle over hun CT-kant overnemen met een 2vs2-overwinning. Ze gingen verder met het vinden van succes in de volgende vijf ronden op rij om het spel op 10-10 te brengen. Met het spel vastgebonden fnatic haperde, zoals ze toestonden Buitenstaanders ga je gang, 14-10, ondanks de wankele T-side start van de Rus. De beruchte trage T-kant van Buitenstaanders was teveel voor fnatic behandelen als roem's 23 kills leidden zijn team naar een 16-11 overwinning.

op Mirage, fnatic zag eruit alsof ze een eerlijk gevecht aan hun CT-kant zouden voeren terwijl ze het pistool bedekten met een 3vs3-overwinning. Ze hebben net de eco-ronde omgezet, maar een 1vs2 van Buitenstaanders begonnen met een run van zes rondes die de verdediging van hun tegenstanders uit elkaar haalde. Op de rug van Fredrik "⁠RoeJ⁠" Jorgensen en Freddy "⁠KRIMZ⁠" Johansson fnatic behielden zichzelf in de eerste helft en brachten het terug naar 6-5, maar de rondes die ze wonnen waren dichtbij en Buitenstaanders zaten hen op de hielen. de vlucht van fnatic was niet genoeg om ze in het spel te houden als Buitenstaanders heroverde de controle met een reeks van vier overwinningen van hen, maar verloor alleen de laatste ronde van de helft om het 9-6 in hun voordeel te maken.

In tegenstelling tot Inferno fnatic vond geen succes in de vroege stadia van de tweede helft ondanks het winnen van een gedwongen koop om het spel op 10-7 te brengen. Ze maakten de rondes dichtbij, het verliezen van een 1vs1 en een 1vs2 zijn opeenvolgende rondes, maar ongeacht hoe dichtbij ze het haalden, fnatic kon rondes niet afsluiten. FL1T en David “⁠n0rb3r7⁠” Daniëlyan stilgelegd fnatic's aanvallen, waarbij slechts twee CT-rondes werden ingeleverd, terwijl ze samen 41 moorden opleverden om de game met 16-8 te winnen.