FURIA overwint Eeuwig Vuur op Malta PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

FURIA overwint Eeuwig Vuur in Malta

FURIA begonnen hun seizoen met een 2-1 overwinning op Eeuwig vuur bij ESL Pro League, Nuke 16-11 pakkend, Vertigo 17-19 laten vallen en vervolgens naar een 16-5 overwinning op Inferno gaan.

De Brazilianen hadden misschien wel gehoopt op een meer overtuigende overwinning op een team dat ze 12 plaatsen overtroffen, want zelfs de eerste helft van Inferno had dichterbij kunnen zijn dan de 10-5-score die ze behaalden. De geweldige prestaties van Kaike "⁠KSCERATO⁠" Cerato zal echter bemoedigend zijn gezien zijn wankele vorm tegen het einde van vorig seizoen.

Wat betreft Eeuwig vuur, zullen ze klagen over hun treurige CT-kanten in hun kaartverliezen, waarbij ze slechts drie ronden aan de favoriete kant van Nuke en geen rondes op hun Inferno-verdediging. De analisten waren ook van mening dat een overwinning hier nodig was voor de Turkse ploeg om realistische kansen op kwalificatie voor de play-offs te hebben.

KSCERATO was weer op zijn best in deze serie

Eeuwig vuur's keuze van Nuke opende de serie, met de Turkse ploeg die aan de T-kant begon. Ze begonnen sterk door het pistool te winnen en om te zetten in een 3-0-voorsprong, maar FURIA antwoordde terug toen de kanonnen weer omhoog kwamen en klom naar een 6-4 voorsprong, met Andre "⁠Drop⁠" Abreu draagt ​​bij aan een indrukwekkende 3k upper hold in het proces. Eeuwig vuur pasten hun aanval aan om het geheim te gebruiken en meer druk uit te oefenen op de onderste bomsite en deze aanpassing deed de helft terug in hun voordeel, waardoor ze een 8-7 voorsprong kregen op weg naar de tweede periode.

FURIA begonnen hun T-kant op de voorste voet met een snelle aanval, waardoor ze vier rondes op de sprong kregen, maar viel op roterende pistolen nadat ze met succes door de helling waren gerend om hun eerste van de helft te verliezen. Rafael "⁠Saffee⁠" Costa produceerde een vitale 3k met een held AWP om zijn slechte start van het spel te compenseren en een ronde terug te worstelen voor de Brazilianen, en hoewel een Engin "⁠MAJ3R⁠" oorbel 3k won onmiddellijk daarna een ronde voor zijn kant, FURIA nam de controle over het spel en marcheerde heerszuchtig naar een 16-11 overwinning.

FURIA begon sterk op Vertigo en greep het pistool van de achterkant van een indrukwekkende 3k-koppeling van Andrew "⁠ArT⁠" Piovézan en liep uit naar een 6-1 voorsprong. Op dit punt MAJ3R kwam tot leven en greep het spel bij het nekvel om zijn team weer in de strijd te slepen en zijn team naar zeven ronden op rij te drijven; de 31-jarige had 19 frags voordat iemand anders in zijn team er 10 wist. FURIA wist wel een overtuigende slotronde op te pakken, maar verloor toch de helft met 7-8.

Eeuwig vuur liet het tweede pistool van de kaart vallen nadat ze een 4v2-voordeel hadden behaald, en ondanks het plaatsen van de bom om een ​​sterke gedwongen koop in de volgende ronde te verzekeren, verloren ze dat ook om zichzelf stevig op de achterste voet te zetten.

Bij 10-8 een 1v2 AWP-koppeling van Ismailcan "⁠XANTARES⁠" Dortkardeş verzekerde zijn kant van hun eerste CT-ronde, maar de Turkse ploeg verloor alle vijf spelers door de volgende te winnen en hun economie te ondermijnen. Het einde van de kaart werd rommelig waarbij beide squadrons gedwongen aankoop- en handelsrondes heen en weer dwongen, de scorelijn kwam uiteindelijk op 15-15 na FURIA verschillende seriepunten verspild.

Het leek FURIA had geen stoom meer, kom OT omdat ze er veel minder krachtig uitzagen dan tijdens de regulering, waardoor Eeuwig vuur om een ​​19-17 overwinning te pakken om Inferno te forceren.

Het begin van Inferno was een vechtpartij met gedwongen aankopen die daarna heen en weer werden verhandeld FURIA won het pistool, hoewel het was Eeuwig vuur die uiteindelijk als beste uit de bus kwam, de Braziliaanse economie doorbrak en een 4-3 voorsprong nam. Toen de geweren weer omhoog kwamen FURIA begon de controle over te nemen, grotendeels via de achterkant van KSCERATO's optreden. Ondanks dat verschillende rondes dichtbij kwamen naarmate de helft vorderde, Eeuwig vuur kon ze niet pakken, waardoor hun Braziliaanse tegenhangers een comfortabele 10-5 helft konden nemen.

Eeuwig vuur verzette zich niet tegen hun verdediging, verloor het pistool en brokkelde af tot een teleurstellende 5-16 nederlaag om de serie te verliezen.