G2 beseirer NAVI 2-1; satt til å møte Vitality i ESL Pro League semifinale PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

G2 beseirer NAVI 2-1; skal møte Vitality i ESL Pro League-semifinalene

G2 beseiret Natus Vincere i en serie med tre kart for å sikre en semifinaleplass i ESL Pro League sesong 16. De tapte knepent det første kartet til Dust2 (13-16), før de kom tilbake for å vinne Inferno (16-9) og Mirage (16- 9). Nikola “⁠NiKo⁠” Kovač og Ilya “⁠M0NESY⁠” Osipov var stjernene i showet, og kombinert krefter for å stenge Oleksandr “⁠S1mple⁠” Kostyliev, som var den eneste Natus Vincere spiller for å avslutte med en positiv vurdering.

G2 mistet sitt første kart i ESL Pro League under serien mot Natus Vincere, men vil nå gå videre til ansiktet Vitalitet i semifinalen etter seieren. Natus Vinceres fokus går nå over til deres kommende RMR-kampanje som starter 4. oktober mot Illuminar.

NiKo overstrålet s1mple i serien

G2 startet Dust2 med en seier i pistolrunden, som ga dem en ledelse som de beholdt gjennom hele første omgang. Natus Vincere kom imidlertid nære, men tapte mot full øko for å sette scoringen til 5-3 og la G2 komme til åtte runder. Justin “⁠Jks⁠” Savage hadde flere imponerende tak på B-området, noe som ga troppen hans selvtillit til å bevege seg mer fritt rundt på kartet, men en sen oppblomstring av Natus Vincere betydde at omgangen endte 9-6.

Et trippel-drap forbi s1mple i andre pistolrunde satt opp Natus Vincere for en god start på omgangen, og utlignet til slutt 10-10. De tok ledelsen etter en imponerende gjentakelse på A-siden med flere av medlemmene deres med dårlig helse, før en 1vs1-clutch av s1mple mot m0NESY stillingen var 13-11. G2 nesten bundet opp spillet, men m0NESY gikk tom for kuler i sin M4A1 for å tillate Valeriy “⁠b1t⁠” Vakhovskiy å fullføre uskadeliggjøring, putting Natus Vincere opp til matchpoeng, som de konverterte ved første forsøk.

Inferno begynte med en varm start G2, de vant og konverterte på pistolrunden for å få en tidlig ledelse. Akkurat som Natus Vincere begynte å ta igjen underskuddet, jKS kom opp enormt med to 1vs3 clutcher som ga laget hans en 8-3 ledelse. Natus Vincereøkonomien stabiliserte seg etter det og G2 klarte kun å telle en omgang til i en omgang som endte 9-6 i deres favør.

En dominerende pistolrunde seier for G2 sette tonen i andre omgang, med Natus Vincere får bare tre runder på deres Terrorist-side. Hvert medlem av G2 troppen hadde sine øyeblikk, med HooXi spesielt imponerende på CT-siden å stenge Inferno med en 16-9 resultatlinje, og flyttet serien videre til avgjørelseskartet.

G2 satt sammen nok et fantastisk forsvar på Mirage, som velter Natus Vinceresin pistolkonvertering til å gå på en åtte runds serie. Mens CIS-troppen fikk ytterligere to runder på baksiden av s1mplesin 1vs1-clutch, så de rett og slett overmatchede ut da omgangen endte 10-5.

Når sidene byttet, Natus Vincere raskt funnet suksess i de tidlige utvekslingene for å redusere underskuddet til to runder, men m0NESY gikk opp til tallerkenen og tok en runde som satte Natus Vincereøkonomien ved bristepunktet. Det gjorde det mulig HooXi-ledet laget til nok en gang å stikke av til fem-runders underskudd, noe som viste seg for mye for Natus Vincere å overvinne som G2 stengte kartet 16-9.