Shiba Inu (SHIB) vinner 2022 BitPay Brackets Tournament PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Shiba Inu (SHIB) vinner 2022 BitPay Brackets-turnering

En mester er kåret! Med en avgjørende seier i hver runde er Shiba Inu vinneren av 2022 BitPay Brackets! Shib-hæren ble antent og stemt i hopetall for å drive SHIB gjennom turneringen.

BitPay Brackets oppsummering: sleeper coins rally, men SHIB ARMY erobrer

Vi startet med 16 av de beste myntene og ga du makten til å krone en mester. Gjennom hele turneringen så vi overraskende opprør, tette kamper som kom ned til de aller siste minuttene av avstemningen og noen få utblåsninger som så ut til å være over før de i det hele tatt startet.

Bemerkelsesverdige opprør, nailbiters og utblåsninger

• Polygon (MATIC)¹⁴ fikk en Askepotthistorie til å løpe for til slutt å møte Shiba Inu (SHIB)¹²  i finalen.
  • Toppfrø USD-mynt (USDC)³ ble slått ut i en tidlig utgang falt til Polygon (MATIC)¹⁴.
  • Fanfavoritt Dogecoin (DOGE)¹¹ forlot turneringen i runde 1 etter å ha møtt med Solana (SOL)⁶.
  • Cardano (ADA)⁷ gikk gjennom de to første rundene med hodet fullt av damp, men kom til slutt til kort til mester Shiba Inu (SHIB)¹².
  • Populær BNB (BNB)² tapte en tett kamp til Polygon (MATIC)¹⁴ å så vidt gå glipp av finalen.
  • Shiba Inu (SHIB)¹² var den klare skiller seg ut gjennom hele turneringen, og vant hver av sine kamper med et overveldende flertall.

Takk til kryptofellesskapets medlemmer som stemte og deltok i årets BitPay Brackets-turnering! Alle de som stemte i hver runde vil bli med for å vinne kule BitPay-premier og vil bli varslet via e-post når vinnerne er bestemt. Vi sees i 2023 for nok en vill turnering!