Spirit eliminerer Sprout fra IEM Rio Major PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Spirit eliminerer Sprout fra IEM Rio Major

Å vinne to kart er alt som står mellom Spirit og sluttspillet til IEM Rio Major etter en imponerende 2-0 seier over Spire. Russerne sitter nå på en 2-2-rekord i Legends Stage og venter på motstanderen i siste runde, som spilles på tirsdag.

Den danske majoritetssiden rundt Ismail “⁠Refrezh⁠” Ali klarte ikke å finne svar på Spirit's T-side aggresjon ledet av Boris “⁠Magixx⁠” Vorobiev's elleve åpningsdrap og har nå blitt eliminert fra Majoren med en rekord på 1-3.

Patsi ledet an for Spirit med 41 drap i serien

Historien om Spirit's dominans av Nuke startet med et trippeldrap på pistolrunden fra Pavel “⁠S1ren⁠” Ogloblin, det første av mange individuelle spill som ville vinne dem kartet. Det russiske flertallet utnyttet ikke momentumet med en gang, men bak magixx's 14 drap tok de ledelsen 7-4. Dette ville bare være et midlertidig tilbakeslag for Spire da de ga et stoisk forsvar i første omgang. Det var påliteligheten til Lawrence «lauNX» Țârlea og refrezh det betydde Spire kunne utjevne resultatet, 7-7, før Robert “AtsPatsi⁠” Isyanov's fire drap i siste runde ga Spirit kanten.

Andre omgang startet på samme måte som første, med seier i pistolrunden Spirit. Fast bestemt på å stoppe Spirit fra å slå sitt skritt, Rasmus “YZyphon⁠” Nordfoss vant en 1v2 clutch, men det var ikke nok. Spirit dominerte resten av omgangen, og i siste runde ble det tre drap fra Patsi tok den gjenværende vinden ut av Spiresine seil.

Etter raset andre omgang på Nuke, Spirit fortsatte å vise frem deres dyktighet på terrorsiden på Vertigo. Igor “0wXNUMXnderful⁠” Zhdanov sørget for det Spire ville ikke utvide serien til et tredje kart, og ledet hans side til en 8-2 ledelse. Zyphon prøvde å beholde Spire i kampen med 19 drap, men nok en gang var heltemoten hans ikke nok, da de var under 10-5 ved omgangen.

SpiritLedelsen vokste bare i begynnelsen av andre omgang. De blåste forbi Spire i de tre første rundene og en 1v2 clutch fra Patsi ga dem den fjerde. Klokken 13-5, Spire så ut til å finne en vei inn i spillet, men det var bare et glimt i pannen. Leonid “⁠Chopper⁠” Visjnyakovsin side skjøt på alle sylindre mens Zyphon sto høyt over resten av laget sitt, og til tross for hans 32 drap Spirit vant kartet 16-8.