Borussia Dortmund säkrar sin plats i Champions League! PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikal sökning. Ai.

Borussia Dortmund säkrar sin plats i Champions League!

Vi har just firat Borussia Dortmunds seger i Bundesligafinalen. Då krossade fotbollslaget Leipzig och lyfte sitt femte Tysk Cup.

Vi såg spelet med häftigt andetag och var förmodligen ännu lyckligare än spelarna själva. Som ett resultat gick Borussia Dortmund in i topp fyra av de starkaste fotbollslagen och säkrade sin plats i Champions League efter 33 spelade triumferande omgångar.

Ildar Sharipov, grundaren och presidenten för InstaForex sa: För närvarande är InstaForex inte bara en mäklare utan snarare ett IT-företag som investerar kraftigt i teknik och strävar efter att erbjuda kunderna nya innovativa produkter regelbundet. Det är välkänt att IT spelar en mycket viktig roll även i fotboll, så vi letar inte bara efter ett ledande lag utan också efter teknikentusiaster inom fotboll som passar perfekt i vår affärsfilosofi. Av dessa skäl var det ett naturligt val att anpassa sig till ett sådant lag som Borussia Dortmund. Vi ser fram emot att samarbeta med klubben för att vidareutveckla våra respektive varumärken på marknaderna i Asien och OSS ”.

I bortamatchen i den 33: e omgången som ägde rum tre dagar efter Bundesligafinalen vann Borussia Dortmund 3: 1 på Mainz. Det var lagets 19: e seger den här säsongen.

Black and Yellows förvånade alla med sitt spektakulära lagarbete och lysande teknik. Under matchen gjorde Borussia Dortmund 681 pass, sköt mot målet 13 gånger och gjorde 4 mål.

Faktum är att procentdelen av Borussia Dortmunds bollinnehav var dubbelt så mycket som motståndarens.

InstaForex

Under de första 45 minuterna av matchen gjorde laget två mål. I 23: e minuten öppnade försvararen Rafael Guerreiro ställningen för Borussia Dortmund.

I den 43: e minuten fortsatte mittfältaren Marco Reus segern. Det verkade som om resultatet av matchen var förutbestämt, men Mainz hade ingen avsikt att ge upp så lätt.

I den andra halvan av matchen försvarade Borussia Dortmund ansträngande. I den 80: e minuten gjorde Julian Brandt det 3: e målet. Mainz öppnade poängen tack vare straffet i sista minuten men det kunde inte kasta skugga på de svarta och gula segern.

InstaForex gratulerar laget till den välförtjänt segern och önskar mästarna ännu mer härliga segrar! I juni kommer vi att se fotbollsklubben spela i Champions League.

Borussia Dortmund kommer att delta i turneringen för femte gången i rad. Vi är säkra på att laget kommer att fira ännu mer anmärkningsvärda prestationer och hoppas på oförglömliga sportevenemang i framtiden.

Allting händer av en anledning. Sedan InstaForex blev en sponsra från Borussia Dortmund har laget inte missat en enda turnering och har lyft den tyska cupen år efter år.

Vår tidigare partner, Liverpool, vann UEFA Champions League Cup efter ett 4-årigt sponsringskontrakt 2014–2018 med vårt företag. Framför allt har Magnus Carlsen toppat FIDE-världsrankingen sedan början av vårt samarbete 2011.