Cloud9 2-0 Eternal Fire efter Overpass-comeback PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikal sökning. Ai.

Cloud9 2-0 Eternal Fire efter Overpass-comeback

Cloud9 säkrade sin andra ESL Pro League-seger efter att ha tagit ned Evig eld 2-0. Vladislav “⁠Nafany⁠” Gorshkov och företaget överlevde den turkiska sidan med att göra anspråk på Dust2 16-12 och tog sig fram till en comeback-seger på Overpass, 16-11.

En vik "HObbit" Khasenov och Dmitry “⁠Sh1ro⁠” Sokolov były Cloud9s mest effektfulla spelare, kazakerna som tappade betyget 1.34 på Dust2 och den ryska krypskytten som fick betyget 1.79 på Overpass. Ismailcan “ANTXANTARES⁠” Dörtkardeş lyste starkt för Evig eld över båda kartorna och slutade med seriens högsta betyg på 1.70, även om hans ansträngningar inte räckte för att ge hans lag vinst.

sh1ro var en kraft att räkna med på Overpass

Cloud9 kom ut ur portarna svängande på Dust2 som HObbit och Sergey “XAx1Le⁠” Rykhtorov toppade resultattavlan tidigt och gav sitt lag en ledning med 6-2. Momentumet skiftade efteråt Evig eld hittade sitt spår och började duellera ut sina ryska motståndare vid varje hörn, och nådde så småningom en ledning med 9-6 i paus. XANTARES och fri “⁠Woxic⁠” eker vaknade till liv under den senare delen av halvleken då paret fick 1.79 respektive 1.33 i betyg.

Tabellerna vände helt i den andra perioden som Evig eld kunde inte bygga vidare på sin framgång i första halvlek och tog bara tre omgångar till för resten av kartan. Cloud9CT sidokunskaper gjorde att de kunde avsluta Dust2 med stil och ta hem segern med 16-12 HObbits 25 kills och 1.34 betyg.

Evig eld tog första blodet på Overpass tack vare en quad-kill från ahmet “⁠Paz⁠” Karahoca och kontrollerad majoritet av första halvlek vilket gav dem en ledning med 11-4 vid bytet. XANTARES var i en egen liga när den turkiska gevärsskytten samlade på sig avgörande öppningsfrags och spelade in hela 23-7 KD med 172.9 ADR.

Stirrade ner ett underskott i sju omgångar, Cloud9 levererade en perfekt CT-sidoprestation och knep till slut 16-11 comeback-segern på Overpass. Evig elds dynamiska spelstil och precision fanns ingenstans att hitta i andra halvlek som även högtflygande XANTARES lyckades bara plocka upp sju frags på de senaste 12 omgångarna. sh1ro steg upp enormt för sitt lag och avslutade med en server-hög 31 kills och 1.79 i betyg.

Evig eld hade fördelen efter halvtid på båda kartorna men kunde inte behålla sin ledning eftersom det turkiska superlaget förblir segerlöst i grupp D. De har en möjlighet att säkra sin första EPL-seger mot en kämpande Onda genier sida i sin nästa match, som har avspark på fredag ​​kl 16:00 .