Cloud9 avslutar FaZes Grand Slam-hopp på EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikal sökning. Ai.

Cloud9 avslutar FaZes Grand Slam-hopp vid EPL

Cloud9 blev det andra laget att säkra en plats i semifinalen i ESL Pro League säsong 16 efter att ha besegrat STÖRA 2-1. Vladislav “⁠Nafany⁠” Gorshkovs män släppte knappt Inferno (13-16) innan de kom tillbaka på Ancient (16-9) och Mirage (16-11) för att upprepa sin seger över européerna i IEM Dallas.

Förlusten betyder STÖRAIntel Grand Slam-laddningen på Malta har kommit till ett slut. Den europeiska truppen avancerade från grupp B med 4-1 rekord och tog sig till kvartsfinal efter en föga övertygande vinst mot Komplexitet innan de faller för ryssarna.

Ax1Le var stjärnan i programmet över hela serien med ett betyg på 1.54

Cloud9 öppnade upp serien genom att ta öppningspistolrundan på Inferno över STÖRA att ta en tidig 4-0 ledning. Ryssarnas fördel urholkades långsamt efter tre framgångsrika grepp på A-bombplatsen som också fick CT-ekonomin i form under resten av halvleken. Helvijs “⁠Broky⁠” Saukanter var en solid prest för försvararna med 1.59 i betyg och 100 % KAST samtidigt som de hjälpte européerna att leda halvleken med 8-7.

Matchen förblev lika nära efter att ha bytt sida eftersom ingendera sidan behöll ledningen under långa perioder. Dmitry “⁠Sh1ro⁠” Sokolov kom till liv på CT-sidan medan Sergey “XAx1Le⁠” Rykhtorov bar sin solida prestation från första halvlek, med duon framdrivande Cloud9 till en fördel med 13-12. STÖRA svarade med fyra på varandra följande träffar på B-platsen vilket tillät dem att stjäla ledningen och stänga kartan med en 16-13 resultatlinje.

Cloud9 var fantastiska på deras val av Ancient. Trots att de misslyckades med att bygga vidare på sin seger i pistolrundan, utnyttjade den ryska truppen STÖRAs B-platsförsvar för att göra anspråk på en vinstserie på åtta rundor. broky kämpade över den första halvleken och registrerade bara en frag och ett betyg på 0.46 CT när européerna räddade en ställning på 6-9 i halvtid.

STÖRA kunde inte ta sig tillbaka i spelet trots att de tog den andra pistolomgången. Cloud9s tvångsköp i den sjuttonde omgången stängde av det europeiska brottet på B-platsen och stal farten från Ts. Det ryska laget tappade bara en omgång till innan serien avgjordes med en 16-9-seger för att ta sin sjunde raka LAN-vinst på Ancient.

Cloud9 fortsatte att överraska STÖRA med några aggressiva rundor på T-sidan av Mirage. Flera träffar från den ryska offensiven på A-bombplatsen satte karrigans lag i underläge med 4-9, men en kort återhämtning sent i halvleken tillät dem att gå in i andra halvlek bara efter 6-9.

sh1ro kom till liv efter att ha bytt till CT-sidan, men det var det Ax1Le att lysa som starkast igen. Den 20-åriga gevärsskytten registrerade ett betyg på 1.99 på CT-sidan till makten Cloud9 till en 16-11 seger, eliminera STÖRA från evenemanget.

Cloud9 säkrade sin plats i semifinalen där de ska se ut att ta revansch mot Flytande på lördag kl 14:30 . den nordamerikanska truppen avancerade från grupp D på tredje plats innan den slog ut fnatic och MOUZ i slutspelet.