Cloud9 gör inledande ESL Pro League-seger över Evil Geniuses PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikal sökning. Ai.

Cloud9 gör inledande ESL Pro League-seger över Evil Geniuses

Cloud9 tog sin inledande ESL Pro League-seger över Onda genier. De gjorde det i två raka kartor, och tog hem en tätt utkämpad strid på Inferno 16-12 innan de förintade sina nordamerikanska motståndare på Dust2, 16-5. En vik "HObbit" Khasenov och Sergey “XAx1Le⁠” Rykhtorov były Cloud9s tyngsta slagare på Inferno respektive Dust2, då paret toppade resultattavlan med 1.62 och 1.77 i betyg.

Som en partnerorganisation, Onda genier har nu förlorat sina senaste 15 raka matcher i ESL Pro League, en rad som går tillbaka till mars 2021. Deras senaste vinst kom i evenemangets 13:e säsong där de besegrade Astralis 2-1 med Tarik “⁠Tarik⁠” Celik, Owen “⁠OBo⁠” Schlatteroch Peter ”⁠Stanislaw⁠” Jarguz fortfarande en del av laguppställningen.

Cloud9 avslutade serien med en övertygande visning på Dust2

Cloud9 valde mot det vanliga CT-sidovalet och började som anfallare på motståndarnas kartval, Inferno. nafanytruppen öppnade serien med en övertygande 7-1 ledning och tappade först den andra omgången efter en Vincent “RehBrehze⁠” Cayonte trippeldöda.

Onda genier konverterade en semi-eco i nionde för att bryta motståndarnas momentum, och så småningom minskade deras underläge till bara två bakom Brehze och Sanzhar “⁠NeaLaN⁠” Iskhakovs inverkan på A- respektive B-platserna. nafany levererade en trippeldöd i den 15:e omgången för att säkra sitt lag ledningen med 9-6 i paus.

Multi-kill rundor från Fattig “⁠HexT⁠” postm och Brehze gav Onda genier ett avgörande lyft tidigt i andra halvlek då nordamerikanerna gjorde sin första ledning vid 12-11. I slutet, Cloud9 avslutade Inferno 16-12 med nafany1vs2-kopplingen i den 24:e och trippeldöden i den efterföljande omgången visar sig vara kartans vändpunkt.

Cloud9 sparkade igång Dust2 på ett dominerande sätt och höll en jättebra 13-2-ledning i paus med Ax1Les 18 dödar och 102.7 ADR leder vägen när det gäller fragging. Onda genier gjorde de tre första omgångarna av andra halvlek, men försenade i slutändan bara det oundvikliga då ryssarna stängde kartan med 16-5 och serien 2-0.

Cloud9Nästa match kommer att vara mot det turkiska superlaget Evig eld ledd av omfattande "MAJ3R" örhängeMedan Onda genier befinner sig i ett nordamerikanskt derby med Flytande för ett skott på sin första EPL-seger.