FURIA övervinner den eviga elden i Malta PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikal sökning. Ai.

FURIA övervinner den eviga elden på Malta

FURIA började sin säsong med en 2-1 seger över Evig eld i ESL Pro League, ta Nuke 16-11, släppa Vertigo 17-19 och sedan kryssa till en 16-5 vinst på Inferno.

Brasilianarna kan mycket väl ha hoppats på en mer övertygande vinst över ett lag som de rankade 12 platser över, eftersom till och med den första halvleken av Inferno kunde ha varit närmare än 10-5 poängen de säkrade. Stjärnans prestanda Kaike “⁠KSCERATO⁠” Cerato kommer dock att vara uppmuntrande med tanke på hans skakiga form mot slutet av förra säsongen.

Som för Evig eld, kommer de att beklaga sina olyckliga CT-sidor i sina kartförluster, och tar bara tre omgångar på den gynnade sidan av Nuke och inga rundor på deras Inferno-försvar. Det var också analytikernas åsikt att en vinst här behövdes för att den turkiska truppen skulle ha realistiska chanser till slutspelskval.

KSCERATO var tillbaka till sitt bästa i den här serien

Evig elds val av Nuke öppnade serien, med den turkiska truppen som började på T-sidan. De fick en stark start genom att vinna pistolen och omvandla till en 3-0-ledning, men FURIA svarade tillbaka när kanonerna kom upp igen och klättrade till en 6-4 ledning, med André “⁠Drop⁠” Abreu bidrar med ett imponerande 3k övre grepp i processen. Evig eld justerade sitt anfall för att utnyttja hemlighet och pressa den nedre bombplatsen mer och denna justering vände halvleken tillbaka till deras fördel, vilket säkrade dem en 8-7 ledning på väg in i den andra perioden.

FURIA började sin T-sida på den främre foten med en snabb offensiv som gav dem fyra rundor på studsen, men föll till roterande pistoler efter att framgångsrikt rusa genom rampen för att förlora sin första av halvleken. Rafael “⁠Saffee⁠” Kust producerade en viktig 3k med en hjälte-AWP för att lösa sin dåliga start på spelet och brottas en omgång för brasilianarna, och även om en omfattande "MAJ3R" örhänge 3k vann en omgång omedelbart efter för sin sida, FURIA tog kontroll över matchen och marscherade häftigt till en 16-11-seger.

FURIA började starkt på Vertigo och tog tag i pistolen från baksidan av en imponerande 3k-koppling från Andrew ”⁠ArT⁠” Piovezan och sprang ut till en ledning med 6-1. Vid det här laget MAJ3R vaknade till liv och tog matchen i nacken för att dra tillbaka sitt lag i strid, vilket körde sitt lag till sju omgångar i rad; 31-åringen hade 19 frags innan någon annan i hans lag lyckades med 10. FURIA lyckades plocka upp en övertygande sista omgång, men förlorade ändå halvleken med 7-8.

Evig eld tappade den andra pistolen på kartan efter att ha säkrat en 4v2 fördel, och trots att de planterat bomben för att säkra ett starkt tvångsköp i efterföljande omgång förlorade de också det för att sätta sig ordentligt på bakfoten.

Vid 10-8 en 1v2 AWP-koppling från Ismailcan “ANTXANTARES⁠” Dörtkardeş säkrade hans lag sin första CT-omgång, men den turkiska truppen tappade alla fem spelarna när de vann nästa för att smutskasta sin ekonomi. Slutet på kartan blev skralt med både trupps tvångsköp och handelsrundor fram och tillbaka, resultatlinjen fastställdes så småningom vid 15-15 efter FURIA slösat bort flera seriepoäng.

Det verkade FURIA hade slut på ånga kom OT eftersom de såg mycket mindre potenta ut än de hade under regleringen, vilket tillåter Evig eld att ta en 19-17 vinst för att tvinga Inferno.

Början av Inferno var ett slagsmål med tvångsköp som byttes fram och tillbaka efteråt FURIA vann pistolen, även om det var det Evig eld som till slut kom överst, bröt brasilianarens ekonomi och tog en ledning med 4-3. När vapnen kom upp igen FURIA började ta kontroll, till stor del på baksidan av KSCERATOs prestanda. Trots att flera omgångar närmade sig när halvleken bar på, Evig eld kunde inte greppa dem, vilket tillät deras brasilianska motsvarigheter att ta en bekväm halvlek med 10-5.

Evig eld gjorde inget motstånd mot deras försvar, förlorade pistolen och smulas sönder till en nedslående 5-16 förlust för att förlora serien.